Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ

Αμόκ καταστολής και άγριας βίας από το υπουργείο προστασίας(;) του πολίτη! Σε προγκρόμ διώξεων και προσαγωγών επιδίδεται η κυβέρνηση προκειμένου να περιστείλει κάθε δημοκρατικό δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση στοχοποιώντας όλες, αδιακρίτως, τις κοινωνικές ομάδες που βγαίνουν στο δρόμο είτε για να διαδηλώσουν κατά της κυβέρνησης είτε για να υποστηρίξουν τα δίκαια αιτήματά τους. Οι δυνάμεις αυτές δε διστάζουν να χτυπήσουν ακόμα και οικογένειες με μικρά παιδιά που περπατούν αμέριμνες στον δρόμο ή κάνουν τα ψώνια τους στις λαϊκές αγορές όπως συνέβη σήμερα σε ΝέαΣμύρνη και χθες στο Χαλάνδρι.

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο από μια δασκάλα της Αθήνας για τον τρόπο που λειτουργούν αυτές οι ομάδες κρούσης της αστυνομίας. Η δράση τους δεν στοχεύει κάποιες συγκεκριμένες μόνο ομάδες αλλά σε όλο το φάσμα του δημοκρατικού τόξου.

ΥΓ: Ο δικηγόρος Θανάσης Καμπαγιάννης εγκαλεί την κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελεία Πελώνη - «Τυχόν πρόστιμο για μετακίνηση σε πορεία δεν βασίζεται στον νόμο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΠΥΣΠΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΗΣ 7ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

    Οκτώ χρόνια μνημονιακών περικοπών και αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων εξακολουθούν να πνίγουν τον  αέρα που αναπνέουμε.  Η πολυπόθητη ...