Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Η Εκπαιδευτική Λέσχη διοργανώνει Εκδήλωση με θέμα «Πανδημία και Εκπαίδευση», προσπαθώντας να αναδείξει ερωτήματα και ζητήματα και να τεκμηριώσει την άποψη ότι η κυβερνητική διαχείριση ήταν και παραμένει καταστροφική, τόσο για το σύνολο της κοινωνίας, όσο και για την εκπαίδευση. 


Συμμετέχουν:

F Δημήτρης Αναστασίου, αν. Καθηγητής Counseling, Quantitative Methods and Special Education / Πανεπιστήμιο Southern Illinois.

F Παντελής Μπάγκος, Καθηγητής Βιοπληροφορικής & Βιοστατιστικής / Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας / Κοσμήτορας Σχολής Θετικών Επιστημών.

F Πάνος Παπανικολάου, Γιατρός / Γ. Γραμματέας της ΟΕΝΓΕ / μέλος ΔΣ της ΕΙΝΑΠ.

F Βασίλης Μακρής, Δάσκαλος / μέλος ΔΣ του ΙΠΕΜ-ΔΟΕ.

 

Η Ανεξάρτητη Κίνηση, σας καλεί το Σάββατο 24 Απριλίου στις 19:30 να παρακολουθήσετε, διαδικτυακά, τη συγκεκριμένη εκδήλωση με τους διακεκριμένους επιστήμονες να κάνουν τον απολογισμό της κατάστασης στον ένα χρόνο της πανδημίας.

 

Η εκδήλωση θα προβληθεί σε live αναμετάδοση από την σελίδα της Εκπαιδευτικής Λέσχης στο facebook: https://www.facebook.com/elesxi.gr/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΠΥΣΠΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΗΣ 7ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

    Οκτώ χρόνια μνημονιακών περικοπών και αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων εξακολουθούν να πνίγουν τον  αέρα που αναπνέουμε.  Η πολυπόθητη ...