Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

ΜΑΤ, ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ


Η τελευταία επιχείρηση των ΜΑΤ στα Εξάρχεια -με στόχο να καθαριστούν «η βρώμα», «τα σκουπίδια» και «η σκόνη»- παρερμηνεύτηκε εν συνόλω! Πιθανότατα, οι «λαθρο-ένοικοι» των τεσσάρων εγκαταλελειμμένων κτηρίων της γνωστής συνοικίας των Αθηνών, να επιστρέψουν σε ένα πιο υγιεινό και ασφαλές περιβάλλον όπως αρμόζει και αξίζει να παρέχεται σε κάθε αδύναμη ανθρώπινη ύπαρξη. Όπως ταιριάζει σε μια χώρα σύγχρονη, φιλόξενη και με τεράστια συνεισφορά στον πολιτισμό!


Για όσους, δύσπιστους, μίλησαν για επικοινωνιακό πυροτέχνημα της κυβέρνησης και όχι για σχέδιο, πρέπει να είναι προσεχτικότεροι.

Απέναντι στις φιλοδοξίες και τις επιδιώξεις του καθενός υπάρχουν πάντα οι άνθρωποι. Άνθρωποι, τόσο μακρινοί μα τόσο κοντά μας. Άνθρωποι, που απλώνουν μια αγκαλιά και γίνονται θυσία «κρατώντας στα χέρια τους» ό,τι πολυτιμότερο υπάρχει στη ζωή.

Άνθρωποι τόσο δυνατοί που δε διστάζουν να αναμετρηθούν με το τέρας που βρίσκεται μπροστά τους και να το νικήσουν, κι ας έχουν χαθεί για πάντα!
Γι΄αυτούς τους ανθρώπους οφείλουμε να προσπαθούμε ξανά και ξανά μέχρι να πετύχουμε ευρύτερους στόχους·· την κοινωνική μόρφωση του υποκειμένου η οποία δεν κατακτιέται μέσω γραπτών διαγωνισμών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΠΥΣΠΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΗΣ 7ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

    Οκτώ χρόνια μνημονιακών περικοπών και αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων εξακολουθούν να πνίγουν τον  αέρα που αναπνέουμε.  Η πολυπόθητη ...