Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΟΣ


Η Ανεξάρτητη Κίνηση χαιρετίζει τη νίκη του ψηφοδελτίου της και στις εκλογές της 27ης Φεβρουαρίου 2019 για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και Ε.Ε. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λακεδαίμονος «Ο_Πλήθων».
Οι άνθρωποι της συντήρησης, του ευκαιριακού συνδικαλισμού, του εθνοφανατισμού και των ακραίων θέσεων, αν και συνασπισμένοι, δεν κατάφεραν να αποσπάσουν τον σύλλογο από τις προοδευτικές δυνάμεις. Αφού μεταχειρίστηκαν κάθε μέσο (ύβρεις, ψεύδη, συκοφαντίες κ.ά.) προκειμένου να μας πλήξουν, χρησιμοποίησαν καταχρηστικά το βήμα της Γενικής Συνέλευσης για την προσωπική τους προβολή αλλά και για τις μελλοντικές πολιτικές τους φιλοδοξίες! Συμμέτοχοι, φυσικά, και όσοι σιώπησαν υποτακτικά μπροστά τους.

Η θλιβερή παρουσία τους, μας ξανάφερε στον νου σκηνές από το πιο σάπιο παρελθόν του συνδικαλιστικού λόγου, εκείνου που μπροστά στο ατομικό-μικροκομματικό-μικροπολιτικό συμφέρον δε διστάζει να σπιλώνει πρόσωπα, να διαβάλλει συνειδήσεις, να μη συνεργάζεται, να μηδενίζει τα πάντα και να διχάζει. Ενός παρελθόντος που η ανανεωμένη Ανεξάρτητη Κίνηση έχει καταφέρει, με πολύ κόπο και θυσίες, να τοποθετήσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας του Συλλόγου μας. Και αυτή τη φορά απέτυχαν τα σχέδιά τους!
Με τη δική σας εντολή προχωράμε στον δύσκολο δρόμο της υπεράσπισης των δικαιωμάτων όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας που διαρκώς βάλλεται. Στη διαμόρφωση ενός υγιούς πεδίου συνδικαλιστικής αντιπαράθεσης. Σας ευχαριστούμε ξανά και σας καλούμε να προβληματιστείτε.
Πρώτη δύναμη λοιπόν, αναδείχτηκε η Ανεξάρτητη Κίνηση με ποσοστό 51,5% καταλαμβάνοντας 4 έδρες, δεύτερη η Μαχόμενη Εκπαίδευση με 41,6% και 3 έδρες  και  3η  η  Αγωνιστική  Συσπείρωση  με  ποσοστό  6,9% και 0 έδρες.

Συνολικά, ψήφισαν 245 εκπαιδευτικοί,  ενώ  233  ήταν  τα  έγκυρα ψηφοδέλτια, 8 τα λευκά και 4 τα άκυρα.   Αναλυτικά τ΄ αποτελέσματα:


ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
ΨΗΦΟΙ
ΠΟΣΟΣΤΟ
ΕΔΡΕΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΟΣ
120
51,5%
4
ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Ανεξάρτητη Εκπαιδευτική Κίνηση
97
41,6%
3
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ
16
6,9%
0
ΣΥΝΟΛΟ
233
100%
7

Για το Δ.Σ. εκλέγονται:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ

ü     Σαρακίνη Κονδυλία
ü     Στρατηγάκης Μιχάλης
ü     Καψάλης Θεόδωρος
ü     Ζάβρας Κωνσταντίνος
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

·        Μπολοβιτσιώτη Γεωργία
·        Ρουμελιώτης Γεώργιος
·        Χριστάκου Αικατερίνη
·        Παπαδημητρίου Γεώργιος

ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ü     Χανδόλιας Σπυρίδων
ü     Τουρνάς Ευθύμιος
ü     Μπαγιώκος Γεώργιος

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

·        Σουμάκης Γεώργιος
·        Βασιλάκος Νικόλαος


Για την Ε.Ε. εκλέγονται:


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ

ü     Λάμπρου Ηρώ
ü     Χάρακα Βαρβάρα

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ

·          Βοργιάς Φίλιππος


ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ü     Σουρλή Αντωνία

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

·        Λάζαρη Θεοφανεία
·        Τρικόγιας Γεώργιος



Συγχαρητήρια και καλή δύναμη σε όλους.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΠΥΣΠΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΗΣ 7ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

    Οκτώ χρόνια μνημονιακών περικοπών και αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων εξακολουθούν να πνίγουν τον  αέρα που αναπνέουμε.  Η πολυπόθητη ...