Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΛΗΘΩΝΑ

Η Ανεξάρτητη Κίνηση σας ευχαριστεί όλους για την ανανέωση της στήριξης και εμπιστοσύνης, κατά τις τελευταίες διαδικασίες εκλογής νέου Δ.Σ. και Ε.Ε. του Συλλόγου μας.
Όραμά μας ήταν και παραμένει η  καταξίωση του εκπαιδευτικού, μέσα και έξω από το δημόσιο σχολείο, η προάσπιση των συμφερόντων του αλλά και των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών.
Μέσα σ΄αυτή τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία με τις πολλαπλές  κοινωνικές και πολιτικές προεκτάσεις, το δημόσιο σχολείο και ο Έλληνας εκπαιδευτικός μπορούν να αποτελέσουν πυλώνα ανάπτυξης και ανασυγκρότησης της ελληνικής κοινωνίας.
Εμείς, γνωρίζουμε μέσα από την καθημερινή πράξη το υψηλό επίπεδο μόρφωσης, κατάρτισης και κοινωνικής ευαισθησίας των συναδέλφων και τη θετική επίδραση που αυτά έχουν στους μαθητές και τους γονείς τους. Απομένει μόνο η στήριξη της πολιτείας ώστε ν΄ αποδοθεί στην κοινωνία με τρόπο καθολικό.
Εμείς γι΄αυτό θα παλέψουμε και ευχόμαστε στο νέο Δ.Σ. του συλλόγου, ν΄ ανταποκριθεί στην απαίτηση του εκπαιδευτικού κόσμου για κοινή δράση και να πετύχει.           
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ

Σημ.
Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016, στα γραφεία του συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. Λακεδαίμονος "Ο Πλήθων" συγκροτήθηκαν σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και η Ελεγκτική Επιτροπή. 


ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σαρακίνη Κονδυλία
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Στρατηγάκης Μιχαήλ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Καψάλης Θεόδωρος
ΤΑΜΙΑΣ: Ρουμελιώτης Γεώργιος
ΜΕΛΟΣ: Κοκκονός Αντώνιος
ΜΕΛΟΣ: Δαράκη Ελένη
ΜΕΛΟΣ: Καλομοίρης Γεώργιος

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μουρούτσος Κωνσταντίνος
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Χάρακα Βαρβάρα
ΜΕΛΟΣ: Χονδρός Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΠΥΣΠΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΗΣ 7ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

    Οκτώ χρόνια μνημονιακών περικοπών και αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων εξακολουθούν να πνίγουν τον  αέρα που αναπνέουμε.  Η πολυπόθητη ...