Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ «ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ» Ή ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΣΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. με την απόφασή του από τις 9/11/2020 έχει καλέσει τους «εκλεγμένους» των εκλογών παρωδία της 7ης Νοεμβρίου, «να καταθέσουν τις παραιτήσεις τους, στη διάθεση του κλάδου στα αρμόδια όργανα του συνδικάτου…» τα οποία «… θα τις καταθέσουν στη Διοίκηση συντεταγμένα». 

επιπλέον, με νέα ανακοίνωση (4/1/2021) καλεί τους εκπαιδευτικούς: 

· Όταν η πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ., επιχειρήσει να ενεργοποιήσει όσα προβλέπονται στο άρθρο 123 του ν.4763/2020, για τον σφετερισμό της θέσης του αιρετού να μην ανταποκριθούν υποβάλλοντας αιτήσεις ούτε να αποδεχθούν τον διορισμό τους. 

· Να μην υποβάλλουν αιτήσεις, ούτε για τις δύο θέσεις των διορισμένων μελών των υπηρεσιακών συμβουλίων, όταν αυτό ζητηθεί από τη διοίκηση και σε περίπτωση που ορισθούν από τη Διοίκηση να καταθέσουν τις παραιτήσεις τους. 

Στη δυσάρεστη περίπτωση που ενδέχεται «συνάδελφοι» να μην ακολουθήσουν τις αποφάσεις Δ.Ο.Ε. και Σ.Ε.Π.Ε. είναι αυτονόητο ότι θέτουν τους εαυτούς τους εκτός κλάδου και το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καλεί τους κατά τόπους Σ.Ε.Π.Ε. να προχωρήσουν στη λήψη όλων των προβλεπόμενων από το καταστατικό τους μέτρων για τη διαγραφή των συγκεκριμένων εκπαιδευτικών από τα μητρώα τους. 

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΠΥΣΠΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΗΣ 7ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

    Οκτώ χρόνια μνημονιακών περικοπών και αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων εξακολουθούν να πνίγουν τον  αέρα που αναπνέουμε.  Η πολυπόθητη ...