Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

ΒΡΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΥΠΑΙΘ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΣ



Χρήστος Κάτσικας


Η Κεραμέως τους ένωσε όλους: Αύριο, Πέμπτη, πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο

Φοιτητικοί Σύλλογοι, Ενώσεις Γονέων, ΟΛΜΕ, Σύλλογοι δασκάλων και μαθητές καλούν σε πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 21 Γενάρη στις 12 το μεσημέρι στο Σύνταγμα, κόντρα στην ακινησία και στη συμβιβαστική γραμμή των «συμβολικών κινητοποιήσεων».

Σε ανακοίνωσή της η ΟΛΜΕ σημειώνει ότι καλεί τους καθηγητές σε εβδομάδα πολύμορφης δράσης και κινητοποιήσεων με επίκεντρο το συλλαλητήριο στα Προπύλαια την Πέμπτη 21/1 στις 12 το μεσημέρι με δασκάλους, φοιτητές, γονείς και μαθητικές πρωτοβουλίες.

Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, οι εκπαιδευτικοί φορείς που αναφέρονται και στις τρεις εκπαιδευτικές βαθμίδες, δηλώνουν την αντίθεσή τους στα μέτρα του ΥΠΑΙΘ και επιχειρούν να συντονίσουν τις αντιδράσεις τους σε κοινό αγωνιστικό και παρατεταμένο βηματισμό με μαζικές διαδηλώσεις και απεργιακές κινητοποιήσεις, με πρώτο σταθμό το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της Πέμπτης.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΠΥΣΠΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΗΣ 7ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

    Οκτώ χρόνια μνημονιακών περικοπών και αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων εξακολουθούν να πνίγουν τον  αέρα που αναπνέουμε.  Η πολυπόθητη ...