Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ Α΄ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ


Την «ωμή παρέμβαση κυβέρνησης-δημοτικών αρχών-κυβερνητικού συνδικαλισμού με στόχο να ακυρωθούν οι εκλογές του Συλλόγου μας» καταγγέλλει η Εκπαιδευτική Παρέμβαση Α΄ Συλλόγου Αθηνών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. 

«Καταγγέλλουμε την απόφαση του Δήμου Ζωγράφου να μην παραχωρήσει κανένα σχολείο του Δήμου για την διεξαγωγή εκλογών για το νέο ΔΣ του Συλλόγου μας! Να σημειώσουμε εδώ ότι η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής που υπογράφει το σχετικό έγγραφο, ήταν και υποψήφια με τη ΔΑΚΕ όπως προκύπτει από την ανακοίνωση με το σχετικό ψηφοδέλτιο που διανεμήθηκε στα σχολεία μας. Δηλαδή, μέχρι την Τρίτη 1/6 καλούσε τους συναδέλφους να προσέλθουν στις εκλογές και να την ψηφίσουν και την Παρασκευή 4/6 έκρινε ότι «το θέμα διεξαγωγής εκλογών δεν διέπεται από νομιμότητα». 

Επίσης, καταγγέλλουμε την απόσυρση των ψηφοδελτίων των παρατάξεων ΔΑΚΕ και ΔΗΣΥ, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, καθώς και την ωμή παρέμβαση του Υπουργείου Παιδείας που διεμήνυσε, δια του Διευθυντή Εκπαίδευσης, (με τηλεφωνική προφορική επικοινωνία και όχι με έγγραφο) ότι δεν παραχωρούνται οι αίθουσες έως τις 16.00. Μετά τις αφόρητες πιέσεις όλων των παραπάνω παραγόντων, οι μόνοι χώροι που παραχωρήθηκαν στον Σύλλογό μας για εκλογικά κέντρα, από τα πέντε που είχαμε σχεδιάσει, είναι το Μαράσλειο (από τις ακαδημαϊκές αρχές) και ένα δημοτικό σχολείο στους Αμπελόκηπους.» 

Η συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΠΥΣΠΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΗΣ 7ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

    Οκτώ χρόνια μνημονιακών περικοπών και αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων εξακολουθούν να πνίγουν τον  αέρα που αναπνέουμε.  Η πολυπόθητη ...