Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΕ «ΞΕΝΑ» ΚΟΛΛΥΒΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Αυτό που ζει η χώρα με διακυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη είναι πραγματικά μοναδικό! Σε μια κρίσιμη περίοδο, που ακόμα και ο μέσος πολίτης αντιλαμβάνεται τη σημασία ενίσχυσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της νόσου του κορωνοϊού, ο πρωθυπουργός πράττει τα αντίθετα! Μετέρχεται καθετί απαξιώνοντας συνειδητά τη δημόσια υγεία και το ΕΣΥ, ενισχύοντας προκλητικά (μέσα από το Δημόσιο) τον ιδιωτικό τομέα! Όχι μόνο δεν προέβλεψε την εξάπλωση του ιού, μετά το καλοκαίρι του 2020, παίρνοντας τα σωστά μέτρα, ούτε καν επίταξε τους ιδιώτες (γιατρούς και κλινικές) όταν το πρόβλημα χτύπησε κόκκινο! Σήμερα, προσπαθεί να μετακινήσει ακόμα και γιατρούς του ΕΣΥ προς τον ιδιωτικό τομέα για να στηρίξει τις ιδιωτικές κλινικές με τα χρήματα των φορολογουμένων πολιτών! 

Οι περίφημες εξαγγελίες για 1200 κλίνες ΜΕΘ, η ενίσχυση με επιπλέον ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων και τα παλαμάκια επιβράβευσης από τα μπαλκόνια φανερώνουν τον απίστευτο λαϊκισμό της ΝΔ. Καταναλώθηκαν για επικοινωνιακούς λόγους και μόνο, προβάλλοντας μια ψεύτικη εικόνα, δομικό συστατικό μιας πολιτικής που θέτει, ξεκάθαρα, σε κίνδυνο τους πολίτες και τη δημόσια υγεία. Αυτή τη στιγμή, στα νοσοκομεία όλης της χώρας επικρατεί χαοτική κατάσταση αφού 600 ασθενείς νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας ενώ δεκάδες άλλοι συνάνθρωποι μας υποστηρίζονται με φορητούς αναπνευστήρες εκτός ΜΕΘ(!!), με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την υγεία τους. 

Χαρακτηριστικές είναι οι καταγγελίες του υπεύθυνου Κλινικής COVID του Λαϊκού Νοσοκομείου της Αθήνας -και συμπατριώτη μας- Νίκου Ορφανού στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» - (ΤΑΝΕΑ 16/3/2021).

Παλλαϊκό Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα 17 Μάρτη 2021 στις 6 μμ  για Υγεία, Παιδεία, Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΠΥΣΠΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΗΣ 7ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

    Οκτώ χρόνια μνημονιακών περικοπών και αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων εξακολουθούν να πνίγουν τον  αέρα που αναπνέουμε.  Η πολυπόθητη ...